1 til 10 av 172

Abonner på nyheter fra Drammen kommune

Nedetid for blant annet innsyn og web

Postlister, politiske dokumenter, byggesaksdokumenter og drammen.kommune.no vil ikke fungere i perioder på kvelden onsdag 18. oktober.

Ordfører kommenterer regjeringens forslag til statsbudsjett 2018

Regjeringens forslag til statsbudsjett er i hovedsak i samsvar med forutsetningene som ble signalisert i kommuneproposisjonen i vår, og inneholder ingen store overraskelser. Drammen kommune ser ut til å få en vekst i de frie inntekter på om lag 100 millioner kroner, en vekst på 2,8 prosent i forhold til inneværende år.

2. tertialrapport: God økonomistyring

Økonomistyringen i Drammen kommune er samlet sett god. Alle programområdene driftes godt, men det er noen usikkerhetsmomenter. Dette er momenter kommunen selv ikke råder over.

Publisert:

Bli med å forme fremtidens helseknutepunkter

Drammen kommune skal videreutvikle alle byens helse- og omsorgsdistrikt til å bli helseknutepunkt. Møter du opp på nabolagskonferanse, kan du være med på å påvirke hvordan det skal bli. Vi ønsker å høre din stemme, dine ideer og dine ønsker.

Disse vant Visste du at-konkurransen

Årets Europeisk mobilitetsuke ble markert med en Facebook-konkurranse i Drammen. Vinnerne fikk blant annet sammenleggbar sykkel og månedskort på bussen.

Rekreasjonsområde ved Stordammen utbedres

Kalenderen viser tidlig oktober og det er stille ved Stordammen på Konnerud, men for noen få måneder siden var det et yrende liv i og ved dammen.

Fjell 2020 - på rett vei

En underveisevaluering av prosjektet Fjell2020 viser at man lykkes med mye, men det er fortsatt en vei å gå for å nå målet. Folk trives og stolte over å bo i bydelen.