1 til 10 av 240

Abonner på nyheter fra Drammen kommune

Mål om å være beste sykkelby i 2036

Ambisjonene for Drammen som sykkelby er store, og målet er at sykkelandelen skal være på minst 30 prosent i 2036. Tirsdag 13. februar behandler formannskapet forslaget til handlingsplan for å nå de ambisiøse målene.

Åpent møte om kulturminneplan

Vil du vite mer om kulturminneplanen og har synspunkter på hvordan vi skal ta vare på kulturminner i Drammen? Kom på åpent møte kulturminneplanen på Marienlyst skole 12. februar klokka 18.00.

«Destinasjon Spiraltoppen» skal behandles

Det har strømmet på med innspill fra byens innbyggere til «Destinasjon Spiraltoppen». Rådmannen anbefaler noen strakstiltak, samt at det utarbeides et forprosjekt for det videre arbeidet.

Stort engasjement om Konnerud

Beboere på Konnerud er blitt invitert til å medvirke når sentrumsområdet skal utvikles. Og det har de gjort. 39 prosent har svart på spørreundersøkelsen som gikk ut på epost. Nå har fire personer vunnet gavekort.

Publisert:

Samles i Drammen for å diskutere fattigdom

Fattigdom er et økende problem i Drammen. Nå diskuteres det hvordan man skal snu trenden og bedre innbyggernes levevilkår og ikke minst hvilke faktorer som er de viktigste for å redusere fattigdommen.

Åskollenelever gir penger til Røde Kors

Alf fra femte klasse og Mathias fra fjerde klasse venter spent på kommunikasjonssjefen fra Røde Kors, Geir Arne Bore. En sjekk på hele 6.189 kroner skal overrekkes hjelpeorganisasjonen.