1 til 10 av 369

Abonner på nyheter fra Drammen kommune

Se opp for elg i byen

Vær oppmerksom på elg og rådyr som trekker inn mot byen for å finne mat. Holde hunder i bånd og ikke kom mellom elgku og kalv.

Publisert:

Legger til rette for morgendagens digitale løsninger

Med jevne mellomrom utfører Forbrukerrådet den såkalte kommunetesten. Denne testen kartlegger hvor gode kommunene er på service, tilgjengelighet og informasjon. Testen blir gjennomført ved at man ser på kommunens nettsider, sender e-post og ringer kommunen. I årets test kom Drammen kommune på 138. plass av landets 422 kommuner.

Svingende 50- til 70-tallsmoter på Fjell

Begeistrede beboere, da Fjell bo- og servicesenter inviterer til den årlige moteoppvisningen. Frivillige mannekenger går på den røde løperen i klær fra tidligere tider.

Publisert:

Hold hunden i bånd - rådyr har det vanskelig

Mye snø gjør at hjortevilt trekker inn mot byen. Dersom ikke hundeeiere passer godt nok på hundene sine, innfører Drammen kommune og nabokommunene ekstraordinært båndtvang.

Personvern tas på alvor

Det har i det senere vært oppmerksomhet rundt personvern i forhold til opplysninger ulike offentlige myndigheter har om enkeltpersoner.

Publisert:

Spennende utvikling av dagens sykehusområde

− Jeg ønsker med denne presentasjon at arkitektteamene skal bli dus med byen og sykehusområdet, som dere nå skal være med å utvikle, forteller ordfører Tore Opdal Hansen, som med ord og bilder viser fortidas, nåtidas og framtidas byutvikling i Drammen.