Er du opptatt av hvordan vi tar vare på de historiske sporene i Drammen samtidig som byen utvikles? Hvordan nytt og gammelt kan balanseres? Hvordan det kan legges til rette for bruk og utvikling av kulturminner?

Bildestripe

Formannskapet inviterer alle eiere av kulturminner i Drammen til et åpent møte, hvor du kan gi dine innspill til kommunens nye plan for kulturminner og kulturmiljø. Over 2000 har fått invitasjonen. Formannskapet inviterer også alle andre som er interessert i planarbeidet.

Tid: Onsdag 14. juni kl 18.00
Sted: Marienlyst skole, Schwartz gate 12

Påmelding
Møtet er åpent for alle interesserte, men du må melde deg på. Påmeldingsfristen er mandag 12. juni. Påmeldingsskjema

Møtet er todelt

• Velkommen ved ordfører Tore O. Hansen.
    Generell informasjon om planen og tema for møtet. Mulighet for å stille spørsmål.
  • Innspillsverksted der alle kan gi innspill til planarbeidet ut fra tema og interesser

Møtet ventes å være slutt kl. 20.30.

Målet med planen er å gi både eiere, utbyggere og kommunen større forutsigbarhet og bedre oversikt over kulturminnene og de historiske sammenhengene. Planen behandles våren 2018.

Les mer om kommunedelplan kulturminner og kulturmiljø

Spørsmål og svar om kulturminner