Ønsker du bad og rekreasjon i Drammensmarka, så ta turen til nærmeste skogstjern. Temperaturen er nå over 20 grader i vannet.

Kloptjern mann svømmer
BILDE: Sommeren er her med svært varme temperaturer. Da kan det friste med bading og en svømmetur som her i Kloptjern. Alle foto: Birgitte Simensen Berg

Kloptjern er helt perfekt. Det er så fint her, sier ekteparet Agnes og Jørgen Jørgensen, som har ruslet opp fra Losjeplassen med sekk på ryggen.

Nistespising på Kloptjern
BILDE: Agnes og Jørgen Jørgensen koser seg både i og ved Kloptjern. Her spises lunsjen under skyggefulle trær.

Jørgensen har tatt seg et bad før han nyter nistemat og drikke. Og det blir helt sikkert et bad etter lunsjen også.

Ekteparet anbefaler drammensere og tilreisende til å benytte byens flotte skogstjern og områdene rundt både til bading og rekreasjon.

Landfalltjern med yrende badeliv
BILDE: Formiddag på Landfalltjern og det er allerede et yrende badeliv.
Bading i Gamledammen
BILDE: Etter å ha gått opp Kjøsterudjuvet eller Aronsløypa smaker det ekstra godt med en pust i bakken og et bad i Gamledammen med over 20 grader i vannet.
Nerdammen kanopading og bading
BILDE: Skogstjernet Nerdammen inviterer til både bading og kanopadling. Og temperaturen i vannet kan ikke bli bedre, så det er bare å hoppe uti.