Blåkledde barn fyller Ørenbanen sammen med blåkledde SIF-spillere, både juniorer, rekruttere og elitespillere. Innendørs spretter basketballen både på gulvet og opp i kurven.

Nærmiljøutvikler Odd Arild Amundsen sammen med sterke og hengende blåkledde barn.
BILDE: Nærmiljøutvikler Odd Arild Amundsen sammen med sterke og hengende blåkledde barn. Alle foto: Birgitte Simensen Berg

Vi feirer fem årsjubileum i år, og campen har vært fulltegnet hvert eneste år. Det er 120 barn som får ei gratis aktivitetsuke, sier nærmiljøutvikler Odd Arild Amundsen, og forteller med glede hva uka inneholder:

  • Mandag: friidrett med Sturla og håndball med DHK
  • Tirsdag: Turnhallen og Drammensbadet
  • Onsdag: SIF-toppfotball og basket
  • Torsdag: skateparken på Nøste og besøk av redningsselskapet med rib-er
  • Fredag: Landfalltjern og tur til Ballklubbhuset

Lokalt næringsliv sponser mat og drikke, og mange av barna som deltar, hadde ikke fått oppleve disse aktivitetene hvis ikke tilbudet var gratis.

De unge fotballspillerne er lærevillige, og teorien prøves ut i praksis. Og mål blir det!
BILDE: De unge fotballspillerne er lærevillige, og teorien prøves ut i praksis. Og mål blir det!
Onsdag stod i ballens tegn: Ute på gressmatte var det fotball og inne i hallen basket. Her satser ei av jentene 100 prosent for å score mål på Odd Arild Amundsen.
BILDE: Onsdag stod i ballens tegn: Ute på gressmatte var det fotball og inne i hallen basket. Her satser ei av jentene 100 prosent for å score mål på Odd Arild Amundsen.
Basket er balanse, spenst og hurtighet. Det er mange roller å fylle på basketbanen, og alle har ett eller annet talent. Så det er bare å finne sin plass, forteller treneren ungene som er klare med sin første basketballtrening.
BILDE: Basket er balanse, spenst og hurtighet. Det er mange roller å fylle på basketbanen, og alle har ett eller annet talent. Så det er bare å finne sin plass, forteller treneren ungene som er klare med sin første basketballtrening.
SIF-juniorer og rekrutter trener ungene som deltar på DBK sommerCamp. Å inspirere unger til fotballglede synes trenerne er morsom og givende
BILDE: SIF-juniorer og rekrutter trener ungene som deltar på DBK sommerCamp. Å inspirere unger til fotballglede synes trenerne er morsomt og givende.
Det er lang kø for å få autografer av SIFs elitespillere, Amahl W. Pellegrino, Jonathan Parr, Tokmac Nguen og Bassel Jradi.
BILDE: Det er lang kø for å få autografer av SIFs elitespillere, Amahl W. Pellegrino, Jonathan Parr, Tokmac Nguen og Bassel Jradi.
Klare til å innta Ørenbanen. SIF-spillerne synes det er hyggelig å besøke DBK sommerCamp. Nederst fra venstre Amahl W. Pellegrino, Bassel Jradi og Tokmac Nguen. Bak Jonathan Parr.
BILDE: Klare til å innta Ørenbanen. SIF-spillerne synes det er hyggelig å besøke DBK sommerCamp. Nederst fra venstre Amahl W. Pellegrino, Bassel Jradi og Tokmac Nguen. Bak ses Jonathan Parr.