Torsdag kveld var det jubileumsfeiring i rådhusets storstue med ordfører Tore Opdal Hansen og fungerende rådmann Trond Julin til stede.

40-års og 25-års jubilantene ble hedret med middag, velfortjente takketaler og gaver.

Drammen kommunes 40-års jubilanter
BILDE: Drammen kommunes 40-års jubilanter sammen med ordfører Tore Opdal Hansen og fungerende rådmann Trond Julin: Bente Gulbrandsen, Bodil Flågan, Elisabeth M. Ravn, Ellen Solberg, Finn Tollefsen, Grete Temtemoen, Kate Moe, Leif Roar Ovnan, Lena Hillestad, Tone Mathiesen og Wenche Nielsen. Ikke til stede: Anne Åmodt Somdal, Ann-Mari Stadskleiv, Inger Lise Madsen og John Ole Olsen. Alle foto: Birgitte Simensen Berg
Drammen kommunes 25-års jubilanter
BILDE: Drammen kommunes 25-års jubilanter sammen med ordfører Tore Opdal Hansen og fungerende rådmann Trond Julin: Ajeet Kaur Randhawa, Anne Nordli, Anne O. Harket, Astrid M. Olsen, Aud Ellen Brevik, Bjørg K. Johnsrud, Britt Bærulfsen, Elisabeth Iversen, Eva M. K. Kjærstad, Frode H. Jansen, Geir Kristensen, Grethe Amundsen, Guldane Sarinc, Gunnar Kolle, Heidi K. Kollerud, Helle E. Vari, Ina J. Samuelsen, Inger Johanne Kristiansen, Jan Olav Reffhaug, Jon Espen Palm, Lillian Lyhus, Martha Kr. N. Lyngstad, May-Britt Gjerberg, Mette P. Stubberud, Sebiha Safak, Siri Lindefjeld, Tone E. H. Larsen, Umut Toptas, Venche Reirsgård, Vivian H. Førlie, Watcharee Kumchoon, Åge Fredheim, Astrid Karin Mempel Olsen, Tone Botten og Elisabeth Øistad. Ikke til stede: Anne J. Formo, Anne Marte Foss, Astrid Irene Haugland, Astrid Marheim, Berit Halvorsen, Edel Haslestad, Grazyna Kristiansen, Hanne C. D. Nilsen, Hege Gressli, Laila H. Andreassen, Margret E. Lim, Marianne Ø. Ølstad, Mehmet Celayir, Per Olav Horne, Tonje Evju, Tove Bjarås, Valborg Folmo og Zafer Gøzet.