Arbeidene starter i uke 41.


Endelig skal alle dusjer på Drammensbadet skiftes ut. Det har vært utfordringer med ustabil temperatur på dusjvannet over lang tid. Dette har brukerne av badet utvilsomt lagt merke til.

I uke 41, nærmere bestemt mandag 8. oktober, starter arbeidene som vil pågå i et par uker.

Det vil i perioden (mandag til fredag) være begrenset mulighet til å benytte de garderobene folk er vant med. Badet vil holde åpent som vanlig i helgene, så langt det er mulig.

Uke 41 (mandag 8. til fredag 12. oktober)
Hele herregarderoben i 1. etasje, med tilhørende dusjer, er stengt.
Herrene kan benytte garderober og dusjer i velværeavdelingen. Herrer med barn og skolebarn kan benytte garderober og dusjer i HC-avdelingen. Fellesgarderoben er åpen for bruk av skiftebåser og garderobeskap.

Uke 42 (mandag 15. til fredag 19. oktober)
Hele damegarderoben i 1. etasje, med tilhørende dusjer, er stengt.
Damer kan benytte garderober og dusjer i velværeavdelingen. Damer med barn og skolebarn kan benytte garderober og dusjer i HC-avdelingen. Fellesgarderoben er åpen for bruk av skiftebåser og garderobeskap.

Uke 43 (mandag 22. til fredag 26. oktober)
Begge garderobene i handikappavdelingen, med tilhørende dusjer, er stengt.
Alle gjester med handikapp kan benytte ordinære garderober og dusjer nede i 1. etasje. Ansatte vil være til stede for å hjelpe gjester i forhold til utfordringer som måtte oppstå.

Uke 44 (mandag 29. oktober til fredag 2. november)
Begge garderobene i velværeavdelingen, med tilhørende dusjer, er stengt.
Alle velværegjester kan benytte garderober og dusjer nede i 1. etasje. Mer informasjon om hva som skjer, og når, vil være tilgjengelig i selve velværeavdelingen.