Begeistrede beboere, da Fjell bo- og servicesenter inviterer til den årlige moteoppvisningen. Frivillige mannekenger går på den røde løperen i klær fra tidligere tider.

Fjell bss mannekengene samlet
BILDE: Mannekengene er klare til catwalken på Fjell bo- og servicesenter. Stemningen er på topp og antrekket viser 50- til 70-tallsmoten. Alle foto: Birgitte Simensen Berg
Fjell bss Gullborg gir neseklem
BILDE: Et par av tilskuerne som gleder seg til moteoppvisningen. Gullborg gir gladelig en neseklem til ei av de ansatte ved Fjell bo- og servicesenter.

Klærne vekker minner hos beboerne, som gleder seg over gjensynet med smil og applaus.

Fjell bss Astrid går catwalk
BILDE: Astrid viser fram en kjekk kjole, som har hengt i skapet i noen år.

Mannekengene svinger seg rundt slik at de neste blir svimle, og tripper fram og tilbake på den røde løperen som profesjonelle mannekenger på catwalken.

Her vises i tur og orden kjoler, drakter og buksedresser i terylene, krimpelin, silke, blonder og bomull, tynne nylonstrømper i sko og sandaler, samt vesker som står i stil og passer som hånd i hanske. Ønsker beboerne å kjenne på de forskjellige stoffene, ja, så får de naturligvis lov til det.

Fjell bss retromoteoppvisning med stoffkjenning
BILDE: På Fjell bo- og servicesenter er det motooppvisning, hvor man både kan se kjoler og føle på kjolestoffet.

I tillegg til moteoppvisning får beboerne ved Fjell bo- og servicesenter servert nystekte vafler og kaffe. For her tenker verken tilskuerne og mannekengene på linjene.