Friluftsløftet går ut på å bedre friluftstilbudet i bydelene og ble innført i 2017. I år er det Strømsøs tur, og det skal brukes tre millioner kroner til tiltak som bedrer friluftstilbudet i bydelen.

Det er innbyggerne i bydelen som avgjør hva pengene skal brukes til, og nå starter prosessen med å få inn forslag på hva pengene kan brukes til.

- Bor du på Strømsø, ønsker vi deg som rådgiver. Vi ønsker gode forslag til hva vi kan gjøre her på Strømsø, sier ordfører Tore Opdal Hansen.

Send forslag

Alle som bor i Strømsø bydel, kan komme med forslag. Forslagene kan skrives inn på Friluftsløftets nettside, tegnes inn på kartet som henges opp i Drammenshallen, sendes på e-post til eller kom innom den åpne medvirkningsworkshopen som arrangeres i Globusgården onsdag 17. januar fra kl. 10 00 til 20 00.

Alle forslagene må være levert inn innen utgangen av februar. Forslagene som er realistiske å gjennomføre, får en prislapp. Deretter blir det en avstemning blant innbyggerne på Strømsø om hvilke forslag som skal realiseres.

Flest stemmer

Drammen kommune gjennomfører de tiltakene som får flest stemmer innenfor en total kostnadsramme på tre millioner kroner.