Du kan tipse om hvem som gjør en ekstra god og frivillig innsats i Drammen. Du kan nominere en person eller en organisasjon.

10. november er fristen for å sende forslag til  juryen.

Flere måter å levere forslag

  • Skjema på nett: drammen.kommune.no/frivillighetsprisen
  • E-post:
  • Brev:Drammen frivilligsentral, Landfalløya 78, 3023 Drammen.


Juryen består i år av tre politikere: Arild Østeby (Frp), Kjell Arne Hermansen (H) og Sølvi Brandt Bestvold (Ap). I tillegg til Liv Marit Børstad i Kirkens Bymisjon, Kjell Nilsen i Kulturforum, Geir Skinnes i Drammen idrettsråd, Martine Teigen i Ung leder. I sekretariatet sitter Irene Sand Sørsdahl og Bente Elisabeth Knudsen fra Drammen frivilligsentral.

Frivillighetsprisvinner 2016, Karl-Erik Solberg, ildsjel i Hellashytta
BILDE: Fjorårets vinner av Frivillighetsprisen, Karl-Erik Solberg, ildsjel i Hellashytta holder en takketale i rådhusets storstue. Nå kan du være med å avgjøre hvem som blir årets vinner. Foto: Birgitte Simensen Berg

Prisutdeling på FNs frivillighetsdag 5. desember

Prisen skal gå til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre og bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.

Da er det bare å se seg om i samfunnet: hvem er det som hjelper til med små og store oppgaver som gjør livet lettere for enkeltpersoner eller flere, hvem er det som holder små og store hjul i gang, hvem er det som skaper lyspunkter i tilværelsen for sine medmennesker?

Har du en god kandidat, nøl ikke med å foreslå ham, henne eller dem, og send forslaget, ja, gjerne allerede i dag.