Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande fikk overrakt Drammen kommunes nye kulturplan.

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande fikk i forbindelse med sitt besøk på Åssiden Videregående skole mandag 11. februar, overrakt Drammen kommunes nye kulturplan.

Statsråden besøkte Åssiden Videregående skole for å lære om «Bizzy» - en app. som er utviklet av medielinjen på skolen til bruk for ungdom mellom 13-21 år for informasjon og rabatt på kulturaktiviteter i hele Buskerud.

Drammen kommunes kultursatsning passer godt inn i denne sammenhengen med sin satsning på barn og unge.

Komitéleder Fredrik Haaning overrakte Kultur- og likestillingsministeren Drammen kommunes nye kulturplan da hun besøkte Drammen mandag.

Foto: Pernille Vestengen, Dagsavisen Fremtiden.