Alle – uansett alder og bosted – kan bruke Losjeplassen og Hamborgstrøm bo- og servicesenters mange tilbud. Her er det grenseløst og alltid ei åpen dør, og alle byens borgere er hjertelig velkomne.

HSO-tilbud på Losjeplassen og HamborgstrømHamborgstrøms virksomhetsleder Trine Marit Fjeldstad Aas (venstre) og Losjeplassens virksomhetsleder Anita Korsbøen Andersen ønsker alle, uansett alder og bosted, velkomne til å bruke bo- og servicesentrenes mange tilbud.
Foto: Birgitte Simensen Berg

− Føttene kan stelles, og håret. Frisøren som tidligere holdt hus i Albums gate 8 begynner nå hos oss, sier Losjeplassens virksomhetsleder Anita Korsbøen Andersen. Sammen med virksomhetsleder Trine Marit Fjeldstad Aas, Hamborgstrøm bo- og servicesenter, har de en håndfull brosjyrer med et rikholdig antall aktivitetstilbud. Så her er det bare å velge på øverste hylle etter interesse og dagsform.

Mat og musikk

− Kafeen er åpen sju dager i uka (mandag-fredag klokka 10.00-14.30, og søndag klokka 12.00-14.30), og kan tilby både middag og dessert, påsmurte rundstykker, vafler og kaffe. Og titt og ofte er det hyggetreff med musikk, sier Andersen.

Hamborgstrøm har også kafedrift, som snart er åpen to dager i uka. Her kan du også én gang i måneden kjøpe hjembakte kaker og brød.

− Mat og samvær er en viktige trivselsfaktorer, understreker Andersen og Aas, og legger til at fysisk aktivitet og hobbyaktiviter også er populære.

HSO-tilbud og brosjyremateriell ved Losjeplassen bo- og servicesenter
Anita Korsbøen  Andersen med et knippe brosjyrer, som viser Losjeplassen mange tilbud.
Foto: Birgitte Simensen Berg

Bowling og snekring

Konkurranseiveren er stor når kjeglene går ned for telling, og da står jubelen i taket. Sag og hammer lager også taktfast lyd når snekkergutta tryller fram den ene fine bruksgjenstanden etter den andre. Disse legges ut for salg, og pengene blir brukt til innkjøp av nytt materiale.

Det er styrketrening, filmkveld, innslag med Kulturoasen, mulighet for å leie både kafeteriaen og møtelokaler på Losjeplassen. Ja, møt gjerne opp i mars for å se ski-VM i kafeteriaen, kjøp ei varm pølse og hei skijentene og –gutta inn til seier sammen med andre idrettsinteresserte.

La deg friste til en hyggelig og aktiv hverdag sammen med andre:

Aktivitetsoversikt for Losjeplassen helse- og omsorgsdistrikt.

Aktivitetsoversikt for Hamborgstrøm helse- og omsorgsdistrikt.