Byens idrettshelter ble gjort stas på både med middag og gaveutdeling hos ordfører Tore Opdal Hansen torsdag kveld. To idrettsstipender ble også delt ut.

– Alle her i dag har vunnet gull i NM, nordisk mesterskap eller i VM, forteller ordfører Tore Opdal Hansen.

Han tok imot med stor glede 56 utøvere. Av disse var sju individuelle idrettsutøvere og 49 lagutøvere. Gullmiddagen ble arrangert for sjette gang.

idrettsgalla med 56 utøvere samlet
BILDE: 56 utøvere: sju individuelle utøvere og 49 lagutøvere er ordfører Tore Opdal Hansens gjester i rådhuset torsdag 22. mars. Alle bilder: Birgitte Simensen Berg

Heder og ære

Drammen Håndballklubb, Drammen Bandys juniorlag, Sirens Cheerdance (junior og senior), Maria Lie Ramella og Catalin Andrei Mihu, Elvebyen Sportsdanseklubb, Andreas Bjørnstad, Drammen Svømmeklubb, Samet Cetin, Drammens Atletklubb og Marius Tronslien, IF Sturla, ble alle introdusert av byens ordfører, og i tur og orden mottok de velfortjent heder og ære under det høytidlige arrangementet i byens storstue.

stipendvinnerne på idrettsgallaen
BILDE: Årets stipendvinnere mottar 20.000 kroner: langrennsløper Kristine Stavås Skistad (her representert med mor Ann Kristin Stavås) og bryter Samet Cetin. Byens ordfører har den glede å overrekke stipend til dagens idrettstalenter - morgendagens helter.

Kristine og Samet stipendvinnere

I tillegg delte Drammen Idrettsråd og Drammen kommune ut stipend til to av dagens idrettstalenter – morgendagens helter:

I år mottok bryteren Samet Cetin og langrennsløperen Kristine Stavås Skistad fra Konnerud IL stipend på 20.000 kroner hver. Begge har allerede oppnådd sterke nasjonale og internasjonale resultater.

Drammen Bandy idrettsgalla
BILDE: Tove Paule (H) intervjuer Drammen Bandys juniorer, som i fjor vant NM-gull.
Andreas Bjørnstad svømmer på idrettsgallaen
BILDE: Andreas Bjørnstad deltok i VM i svømming i desember i fjor, og tok en gull-, en sølv- og to bronsemedaljer.
Sirens Cheerdance seniorer idrettsgallaen
BILDE: Sirens Cheerdance danser seg til gull, både junior og senior. Her mottar seniorlaget premie og velfortjent applaus.