Er du forelder til en som skal starte på skolen neste høst, da må du sørge for å melde inn barnet ditt i skolen.

Friten for å melde opp barnet ditt i skolen er 1. desember.
BILDE: Har du et barn som fyller seks år neste år, klikk på skoleinnmeldingsskjemaet lengre ned på siden.

Er du foresatt til et barn som er født i 2012, kan du allerede nå sette av datoen 20. august 2018. Da har barnet ditt sin aller første skoledag.

Men før den tid ber kommunen alle foresatte om å melde barnet inn i skolen.

Dersom du bor i Drammen kommune, eller flytter hit innen skolestart, må du fylle ut skoleinnmeldingsskjema innen 1. desember.

Videre må du sørge for at folkeregisteret har korrekte data om familien for at kommunen skal ha oversikt over hvilke barn som bor i kommunen og er skolepliktige.

Dersom barnet ditt skal begynne på en annen skole, sørg for å gi beskjed til skolen barnet sogner til.