Stipendet, som er på 20 000 kroner, ble delt ut av kultursjef Tone Ulltveit-Moe under Johan Halvorsen musikkfest 13. mars.

Mottakere av kulturstipendet
BILDE: Ingrid Konstanse Schade, Hallvard Holm Høgemo og kultursjef Tone Ulltveit-Moe. Foto: Børre Helgerud

Ingrid Konstanse Schade er en ung danser fra Drammen som har danset siden hun var fire år. Hun danser innen en rekke sjangre, som jazzdans, moderne dans, klassisk ballett og musikaldans. I tillegg jobber hun som dansepedagog og er med i Attic studio sitt dansekompani.

Hallvard Holm Høgemo studerer klassisk fiolin ved Norges musikkhøgskole, men kommer opprinnelig fra Drammen. Han har vært elev ved Drammen kulturskole, og har vært medlem av både Buskerud ungdomsstrykeorkester og Vestregionens ungdomssymfonikere, hvor han også har hatt flere solistoppdrag. Han har vært medlem i Drammen symfoniorkester siden 2011.

Drammen kommune setter stor pris på å kunne støtte disse talentene!

Kriteriene og juryens begrunnelse