Line S With har jobbet hos Kommuneadvokaten i Drammensregionen i tre år. Hun trer nå inn som konstituert kommuneadvokat for Ingvild Bråthen.

Kommuneadvokat Ingvild Bråthen går ut i permisjon, og Line S. With (42) trer inn som konstituert kommuneadvokat.

- Jeg startet hos Kommuneadvokaten i Drammensregionen i desember 2016. Før jeg kom hit jobbet jeg som advokat i det private innenfor eiendom og forsikring. Fra 2011 var jeg leder for en prosedyreavdeling, så når jeg nå skal «holde fortet» for Ingvild, har jeg med meg god erfaring knyttet til den delen.

Konstituert kommuneadvokat Line With utenfor rådhuset.
BILDE: Line S. With er konstituert kommuneadvokat.

With synes at kommunesammenslåingen byr på spennende og utfordrende arbeidsoppgaver også for kommuneadvokaten.

- For meg er det viktig at kommuneadvokatens kontor er serviceinnstilt og en sterk faglig bidragsyter for kommunens virksomheter. Det er jeg trygg på at vi som team hos kommuneadvokaten skal få til, sier hun.

42-åringen har vokst opp i Svelvik, men bor nå i Vollen med mann og to barn.

With er dermed konstituert kommuneadvokat hos Kommuneadvokaten i Drammensregionene fram til nyttår. Dette er et felles advokatkontor for kommunene Drammen, Hurum, Nedre Eiker, Røyken, Sande og Svelvik. Fra 01.01.2020 blir kommuneadvokaten en del av basisorganisasjonen.