Sykkelløypa omkranser rulleskiløypa, og det vil disse dagene være masse folk – syklister, tilskuere, med flere som vil benytte rulleskiløypa på ulike måter.

Rulleskiløper på Konnerud
16.-18. juni arrangeres det NM i terrengsykling på Konnerud. Da må rulleskiløpere finne andre steder å trene.
Alle foto: Birgitte Simensen Berg

Ingen rulleskitrening

Med hensyn til sikkerhet for begge parter kan ikke rulleskiløpere trene på asfalten i disse dagene. Eneste unntaket er søndag 18. juni. All konkurranse vil da foregå nede på stadion.

Da kan det trenes rolig på rulleski i de øverste sløyfene på oversiden av Skarrabrua/ Holmenkollen-brua. Men det må vises aktsomhet, da syklister kan forville seg opp dit under oppvarming/utsykling.

Hinder legges i NM-løypa

Konnerud Idrettslag, som er arrangør, informerer om at det lages noen midlertidige elementer / hinder som skal brukes på sprinten søndag 18. juni. Dette vil være stokker som skal hoppes over, mindre ramper/hopp og liknende.

Sprinten vil bli arrangert i området mellom Svensedammen, barnehagen og skibua, og nevnte elementer vil bli laget i dette området. De elementer som eventuelt vil være på asfalten blir plassert ut fredag før NM-helga. Alt blir naturligvis ryddet vekk etter at NM-arrangementet er over.

Slipp syklistene fram. Konnerud blir arena for Norgesmesterskap.
Syklister