Høstmarkedet ble bokstavelig talt en solskinnshistorie. Sansehagen er full av forventningsfulle beboere og ansatte, pårørende og hjemmeboende naboer til bo- og servicesenteret på Åssiden.

Salgbodene bugner av blant annet hvite og brune egg, eplemost, sokker, votter, skjerf, luer, honning, boller, brød og skotøy. Her kan du få smaksprøver av vår- og sommerhonning, samt kjenne den gode duften av nystekte boller og brød.

Det er smil å se både foran og bak salgsbodene, og praten går livlig. Selv høstsola bidrar med lys og varme, som er ekstra viktig for et utendørsarrangement.

Det var lett å få folk til å delta på vårt første høstmarked. Noe av overskuddet går til Livsglede-prosjektet her på Sanitetens bo- og servicesenter, sier Dag Kjetil Strandbo, fagrådgiver ved Åssiden omsorgsdistrikt.

Sanitetens høstmarked strikkprodukter
BILDE: Høsten er her, og Marie Dokken og hennes venner fra Åssiden kirkes strikkeklubb selger ullvarme produkter til store og små. Alle foto: Birgitte Simensen Berg
Sanitetens høstmarked bakeverk fra Marihøna
BILDE: Det er kø av kjøpelystne hos Torstein Blomberg fra Marihøna i Lier. Duften av bakeverk frister småsultne beboere, ansatte og naboer av Losjeplassen bo- og servicesenter.
Sanitetens høstmarked honning
BILDE: Mor og datter fra Reistad, Reidun Larsen og Cathrine Fladsrud Larsen, tilbyr både rørt og urørt vår-, sommer- og høsthonning fra åtte egne bikuber.
Sanitetsns høstmarked skosalg
BILDE: Käthe-Wenche Andersen fra MediBuskerud informerer og selger sko, sandaler og tøfler, slik at enhver kan være godt skodd.