16.336 har forhåndsstemt i Drammen. Har du planer om å forhåndsstemme? Da er det siste mulighet i dag. På valgdagen må du stemme i hjemkommunen din.

Fredag er siste mulighet om du vil forhåndsstemme.
BILDE: Fredag er siste mulighet om du vil forhåndsstemme. På Strømsø torg er valgboden åpen til klokken 19.00.

Du har fortsatt muligheten til å gjøre som 16.336 andre. Etter at forhåndsstemmebodene var stengt i går, var det antallet avgitte forhåndsstemmer i Drammen. I dag er sist dagen med forhåndsstemming.

Husk at dersom du ikke er folkeregistrert i Drammen kommune, må du stemme i hjemkommunen din på valgdagen. Men ved forhåndsstemming kan du stemme hvor som helst.

I Drammen er det syv forhåndsstemmelokaler rundt om i Drammen. På rådhuset åpner dørene klokken 08.00, og holder åpnet til 15.00.
Ved Konnerud senter, Gulskogen senter, CC-kjøpesenteret, Kiwi XL på Åssiden og Fjell bibliotek kan du putte din stemme i en valgurne mellom 10.00-15.00.
Mens på Strømsø torg er åpningstidene utvidet. Der kan du forhåndsstemme mellom klokken 10.00 -19.00.
Godt valg!