Ønsker du å bidra til av byens seniorer skal bli sterkere og stødigere, samtidig som du selv får trim og sosialt samvær?

Helsetjenesten, Avdeling for aktivitet og mestring, trenger frivillige treningsinstruktører til “Sterk og stødig” og inviterer til opplæring i Drammensbiblioteket 26. og 28. september, og 10. oktober klokka 09.00-16.00.

Det vil også bli arrangert flere kurs senere.

Trimgruppa sterk og stødig på Union
BILDE: Det er tirsdag og klokka er 10.00. Én time med trimøvelser gjør godt for kropp og sinn. Og smil og latter sitter løst, mens musklene strammes.

Er du interessert?

Ta kontakt med:
- Maren L. Johansen, telefon 954 64 977,
- Torunn Hove, telefon 952 49 171,
- Marianne Haldorsen, telefon 910 00 158,
e-post:

“Sterk og stødig” er et nasjonalt konsept for helsefremmende og fallforebyggende treningsgrupper for eldre. Modellen er utviklet i samarbeid med Kompetansesenteret for bevegelsesvansker og fall hos eldre/St. Olavs Hospital, NTNU, EU-nettverket ProFouND, Helsedirektoratet og utvalgte kommuner i Norge.

Sporty, sterk og stødig - les mer her.