Beboere på Konnerud er blitt invitert til å medvirke når sentrumsområdet skal utvikles. Og det har de gjort. 39 prosent har svart på spørreundersøkelsen som gikk ut på epost. Nå har fire personer vunnet gavekort.

- Det er bra oppslutning til å være en digital undersøkelse, sier Elisabeth Wibe, prosjektleder for områdereguleringsplanene i Drammen kommune. Hun er fornøyd med deltakelsen.

Hun opplever at de åpne spørsmålene i undersøkelsen har skapt interesse og engasjement.

Undersøkelsen skulle kartlegge arbeids-/skolereiser, fritidsreiser og handelsvaner og forsøke å kartlegge hva man savner på Konnerud innen fritids- og kulturtilbud og innen handel- og servicetilbud. I tillegg ble beboerne bedt om å si noe om hvilke kvaliteter man setter ekstra pris på i bydelen.

Trenger svar fra Konnerud (Sak fra desember 2017)

Glad i bydelen

Det ble sendt ut 7200 eposter til beboere over 16 år på Konnerud. Av dem har 2800 svart.
- Det er mange gode innspill, sier Wibe og tilføyer at de raskt merket at beboerne er glade i bydelen sin.

- Nærheten til marka og friluftslivet er viktig for beboere på Konnerud, sier hun.

Av de 2800 som svarte har nå fire personer blitt trukket ut som heldige vinnere av gavekort på Meny til en verdi av 500 kroner.

Flere sjanser

Prosjektledelsen tar svarene som har kommet inn med seg i det videre planarbeidet.  Og i løpet av våren vil det bli flere sjanser for beboere på Konnerud å medvirke. Da blir det nye muligheter til å komme med innspill til utviklingen av sentrumsområdet i den store bydelen.

Her finner du saksdokumentene fra Bystyrets behandling 20.06.2017

Konnerud stadion sett fra lufta
BILDE: Konnerdu stadion sett fra lufta.