Gleder du deg ikke over det samme som før? Føler du deg ensom? Har du for mange fysiske plager? Føler du deg deprimert? Ønsker du å forebygge depresjon?

“Takk, bare bra!” er et kurstilbud til eldre, som føler at det er mange motbakker i livet, eller som ønsker å forebygge depresjon.

Kurset arrangeres hver torsdag i perioden 11.10.-29.11. fra klokka 12.00-14.00 på Lærings- og mestringssenteret, Landfalløya 78. Samt en oppfølgingssamling 10. 01.2019.

Forebyggende helseteam med kurstilbud til eldre
BILDE: Forebyggende helseteams Gry Kristin Obst og Hilde Danielsen ønsker velkommen til kurset Takk, bare bra! for å lære ulike metoder for selvhjelp. Foto: Helse, sosial og omsorg.

Hjelp til selvhjelp

Gry Kristin Obst og Hilde Danielsen fra Forebyggende helseteam for eldre er kursholdere, og bidrar til at deltakerne lærer ulike metoder for hjelp til selvhjelp.

Alle som ønsker å delta blir invitert til en individuell samtale i forkant, slik at man sammen kan vurdere om tilbudet kan være til nytte.

Ønsker du informasjon eller å delta, kan du ringe Gry Kristin Obst på telefon 32 04 90 64/416 64 513 og Hilde Danielsen 32 04 82 00/ 952 29 750.

Informasjon er tilgjengelig på nettsida til Lærings- og mestringssenteret.

Brosjyre om tilbudet er også sendt til alle fastlegekontorene.