Valgbodene for forhåndsstemming er åpne i tre dager til. Der kan alle stemme, også om Drammen ikke er hjemkommunen din.

Forehåndsstemmelokalene er åpne i tre dager til.
BILDE: Til og med fredag kan du forhåndsstemme. På valgdagen må du stemme i hjemkommunen din.

På selve valgdagen 11.september må du stemme der du er folkeregistrert per 30.juni 2017. Men dersom du forhåndsstemmer, kan du altså stemme hvor som helst, i hvilken som helst kommune, i hele landet. Din stemme blir da sendt til din hjemkommune.

I Drammen er det fortsatt mulig å forhåndsstemme syv ulike steder i byen fram til klokken 15.00 fredag. Men på Strømsø torg er åpningstiden i valgboden forlenget, så der kan man stemme helt fram til 19.00 fredag.

I forhånsstemmelokalet på Strømsø er lokalen åpne til kl 19.00 fredag.
BILDE: Forhåndsstemmelokalet på Strømsø er åpent til kl 19.00 fredag.

Når du kommer for å stemme, husk å ha med deg gyldig legitimasjon med navn, bilde og fødselsnummer. Det er det eneste du må ha med deg. Du trenger ikke ha med valgkortet for å stemme, men det forenkler arbeidet for valgfunksjonærene. Det går derfor raskere både for deg og valgfunksjonærene dersom du har med deg valgkortet.
Valgkortet gjelder ikke som legitimasjon.