15. september er siste frist for å sende inn vannmåleravlesningen. Gjør det allerede nå, så slipper du tenke mer på det! Vannmåleravlesning på nett er nå åpnet.

I september skal vannmålerstanden sendes inn. På grunn av kommunesammenslåingen må dette gjøres innen 15. september og ikke i desember som du kanskje er vant til. Grunnen er at arbeidet med å slå sammen databasene i de tre kommunene skal gjøres i desember slik at alt er på plass og fungerer til 1. januar 2020.

Forbruket fra september og året ut vil blir regnet ut basert på tidligere forbruk. Det er derfor viktig at du leser av måleren nå, slik at vi får et korrekt grunnlag for denne utregningen. Du behøver ikke vente til svarfristen, rapporter gjerne med en gang ved å logge deg på her.

Les mer om hvordan kommunesammenslåingen påvirker vannmåleravlesningen.

Ved spørsmål angående vannmåleravlesningen kan du ta kontakt med kommunen på  eller tlf. 32 04 66 60.