Mona Mikkelsen tok et bildet av seg selv mens hun reiste med toget, skrev «Jeg reiser med tog når jeg skal på skolen#, tagget det med #vissteduat og sendte det til Drammen kommune. Det ble det ny sykkel av.

Mona Mikkelsen foran en gul/grønn Bromtonsykkel. en sammenleggbar sykkel.
BILDE: Mona Mikkelsen vant Bromptonsykkel. Sykkelen er enkel å legge sammen og bære eller trille etter seg.
6. september startet Europeisk mobilitetsuke. Det er Europas største kampanje for miljøvennlig transport. Drammen var en av over 2700 europeiske byer som deltok i mobilitetsuka.
Budskapet i årets kampanje var «Velg rett reisemiks», og innbyggerne ble oppfordret til å kombinere reisemåter og poste et bilde av det.

Tar toget

Mona Mikkelsen var en av innbyggerne i Drammen som gjorde nettopp det. Mona bor og jobber i Drammen, men pendler også med toget for å studere i Oslo. Hun tok et bilde av seg selv på toget og sendte det til Drammen kommune.
Dermed var hun med i trekningen av en busskort og t-skjorter, og Bromptonsykkel og t-skjorte.
- Jeg ble kjempeglad. Jeg vinner jo aldri noe, stråler Mikkelsen, som ble trukket ut som den heldige vinner av en sammenleggbar Bromptonsykkel.
- Jeg har aldri vært borti en slik sykkel, så dette er veldig gøy.
Mikkelsen gleder seg til å ta med seg sykkelen på toget og sykle fra stasjonen og opp til skolen der hun studerer i Oslo.
Anette Krekling, Birgitta Norrud, Camilla Gigernes, Fredrik Rabe, Guro Gru Brønstad Bjørge, Jolanda Colijn, Mari Bruberg og Vemund Halvorsen vant busskort og t-skjorte.
Mona Mikkelsen legger sammen sin nye bromptonsykkel
BILDE: På kort tid er Bromptonsykkelen lagt sammen.