Tilbud for deg som er i alderen 18-67 år og lever med varig skade eller sykdom

Temaene vi tar opp er mestring, mestringsstrategier og hverdagsutfordringer for deg som lever med en kronisk tilstand. Disponering av energi når den er begrenset, styrker og utfordringer i det sosiale livet og livsstilstema som er relevant for dere i gruppen. 

Erfaringsutveksling mellom dere som er deltakerne er en viktig del av tilbudet. Refleksjonen i gruppen ledes av erfarne fagpersoner.

Tilbudet er i utgangspunktet laget for deg som lever med nevrologisk sykdom eller skade, men vi har erfart at temaene vi jobber med også kan være nyttig for andre. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om dette kan være noe for deg.

Sitat fra tidligere deltaker;

"Tilbudet har fått meg til å reflektere over hvordan jeg velger å leve. Hva jeg gjør bra og mindre bra"

Alle som melder sin interesse blir invitert til en individuell forsamtale for å få nødvendig informasjon, og avklare om tilbudet kan være til nytte. Dersom du blir deltaker i tilbudet, ønsker vi å gi deg muligheten til å jobbe med egne mål eller fokusområder

Tilbudet er gratis.

Tid:

Vi møtes ukentlig i 8 uker på onsdager kl.13.00 - 15.00.

Høstens gruppe er i gang, men du kan melde din interesse for gruppe som starter opp til våren.

Sted:

Lærings- og mestringssenteret, Landfalløya 78, 3023 Drammen.

Du må kunne komme deg til og fra tilbudet på egenhånd. Det er mulig å kjøre nesten til døra. Parkering er gratis i gårdsrommet, men det varierer om det er ledig plass. Lokalene inne er lett tilgjengelig for deg som har ganghjelpemidler og rullestol. HC toalett.

Kontakt

  • E-post:
  • Telefon: 909 49 4 18
  • Kundesenteret: 32 04 00 00

Christin Tjømøe Bekkelund fra Helsetjenesten, Gunvor Lærum fra Hjemmetjenesten Fjell.

Brosjyre

Registrer deg som interessert i kurs

Når vil du på kurs
Kjønn