RSS-feed for aktueltsaker om korona

Blomsterbutikker kan åpne

Etter en ny vurdering, har regjeringen besluttet å videreføre de såkalte 5A-tiltakene i 20 kommuner i Viken. Drammen kommune er blant disse. Videreføringen av de strenge regionale reglene gjelder til og med søndag 25. april, men noen lettelser er det.

20 personer koronasmittet

Status for smittesituasjonen i Drammen kommune oppdateres på hverdager innen klokka 09.15 og på helge- og helligdager innen klokka 11.00. Det arrangeres digitale pressebriefer alle hverdager klokka 09.30.

20 personer koronasmittet

Lettelser gjelder i liten grad for Drammen

Under regjeringens pressekonferanse i ettermiddag kunne Erna Solberg fortelle om koronalettelser for store deler av landet. Men for Viken og Drammen kommune gjelder fortsatt lokale tiltak. Det blir en liten lettelse for studenter i slutten av utdanningsløpet sitt og det åpnes for treningskamper i fotballens to øverste divisjoner.

Lettelser gjelder i liten grad for Drammen

Trinnvis gjenåpning

Regjeringen la onsdag 7. april fram sin plan for hvordan samfunnet skal gjenåpnes. Gjenåpningen skal skje gradvis gjennom fire trinn.

Setter rekordmange vaksiner

Denne uken er det planlagt å sette 4300 vaksiner i Drammen kommune. Det er rekord! Se hvordan du kan følge vaksineutviklingen i kommunen.

Setter rekordmange vaksiner