Rødt tiltaksnivå på skolene én uke til

Det er gjort en ny vurdering av nivået på smitteverntiltakene i barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler i Drammen kommune. Tiltaksnivåene vil forbli uendret til og med fredag 22. januar.

Rødt tiltaksnivå på skolene én uke til

18 personer koronasmittet

Status for smittesituasjonen i Drammen kommune oppdateres hverdager innen klokka 09.15 og helgedager innen klokka 11.00. Det arrangeres digitale pressebriefer hverdager klokka 09.30.

18  personer koronasmittet

Flere kan vaksineres enn først antatt

Flere enn først antatt kan få korona-vaksine av tildelingen Drammen kommune fikk for uke 2 og 3. Det er et større antall vaksinedoser på vei i uke 4. Denne uken starter også vaksinering av helsepersonell.

Flere kan vaksineres enn først antatt

Er du pårørende til noen over 75 år som ønsker koronavaksine?

I disse dager er det mulig for personer over 75 år å registrere om de ønsker å ta koronavaksine eller ikke. Ikke alle har de digitale ferdighetene eller mulighetene til å gjøre dette selv, så for at flest mulig skal registrere sin interesse for vaksine, håper vi at du som pårørende vil hjelpe.

Sist endret:

Er du pårørende til noen over 75 år som ønsker koronavaksine?

Prioriteringslisten for vaksinering av helsepersonell er klar

Fra og med uke 2 starter vaksineringen av helsepersonell i Drammen kommune. Rådmannen har nå etter anbefaling fra smittevernrådet med smittevernoverlegen i spissen besluttet rekkefølgen for vaksineringen av de ulike gruppene innenfor helse- og omsorgssektoren i kommunen.

Prioriteringslisten for vaksinering av helsepersonell er klar

Nå er vaksineringen i gang i Drammen

I dag klokken 08.10, onsdag 6. januar 2021, kom de første vaksinene til Drammen. Snaue to timer senere fikk Margit Eikre Larsen (89) vaksine mot koronavirus - som den første i Drammen kommune. - Denne vaksinen en milepæl, fordi vi nå ser lyset i enden av tunnelen, sa ordfører Monica Myrvold Berg

Nå er vaksineringen i gang i Drammen

De strengeste reglene og anbefalingene skal følges

Regjeringen la søndag 3. januar fram nye regler og anbefalinger om smitteverntiltak for å håndtere koronapandemien. I tillegg de nasjonale reglene og anbefalingene har Drammen kommune en lokal forskrift som gjelder inntil videre. Ordfører Monica Myrvold Berg oppfordrer alle innbyggerne til å følge anbefalingene på samme måte som man følger reglene.