I løpet av uken skal vaksineteamet ha invitert inn alle i gruppen over 75 år til første vaksinedose. Har du ønske om å ta vaksine, men enda ikke hørt noe fra kommunen, så ta kontakt.

Kristina Vejlgaard
BILDE: Koordinator for vaksineringen i Drammen, Kristina Vejlgaard passer på at alle over 75 år som ønsker å ta vaksine får den.

Er du 75 år eller eldre og du ikke har hørt noe fra Drammen kommune så ta kontakt. Enten ved å registrere deg eller å ringe oss.  Dette gjelder personer som bor i Drammen kommune.

– Denne uka gjør vi oss hovedsakelig ferdig med gruppen over 75 år. Er det fortsatt noen i den gruppen som ikke har fått time til vaksinasjon, så ber vi deg om å kontakte oss på telefon 32 04 44 44, sier koordinator for vaksineringen i Drammen, Kristina Vejlgaard.

De fleste ønsker vaksine

I gruppen 75 til 84 år er det ca 5600 innbyggere i Drammen kommune. Av dem har ca. 95 % ønsket vaksine.