Dette er kommunens drop-in tilbud og testbilens eneste stoppested fra mandag 28. juni. Bilen er åpen og bemannet fra klokka 14.00 til klokka 17.00, fra mandag til og med fredag.

Ønsker du å la deg teste, står testbilen ved vannfonten utenfor Drammen stasjon (jernbanestasjonen) på Strømsø torg.

Testbilens stoppested på Fjell avvikles, slik at Strømsø bli eneste mulighet for drop-in-testing i tiden som kommer. Siste dag på Fjell er fredag 25. juni.

– Grunnen til at vi kun har testbilen på Strømsø torg er fordi det nå er veldig lav smitte i bydelen Fjell og i kommunen generelt, sier leder av Smittevernrådet, Madli Indseth.

To ansatte som tester i den mobile teststasjonen står i trappen og døråpningen av testbilen.
BILDE: Testbilen har fast stoppested på Strømsø torg, og man trenger ikke å bestille time i forkant.

Strømsø torg  - et knutepunkt

Strømsø torg er et viktig knutepunkt i byen. Det er mange som passerer torget til fots og på sykkel og mange kommer med buss eller tog. Testbilen blir dermed lett tilgjengelig for mange.

Store deler av sommeren blir det buss for tog på grunn av utbedring av skinnegangen og i Lieråstunnelen. Av den grunn blir det gjerne litt ekstra venting og stor trafikk av passasjerer som skal til og fra Drammen i området på og ved Strømsø torg. Da kan man enkelt gå innom å ta en test om man har behov for det.

Er du ikke på Strømsø torg når testbilen er der, kan du bestille time til testing på Sundland i Skogliveien 4 på Gulskogen.

All koronatesting er gratis.