I løpet av neste uke skal alle aldersgrupper som skal få vaksine, ha mottatt SMS med lenke til bestilling av time. Hvis du ikke allerede har blitt vaksinert, er det viktig at du raskt bestiller time via lenken du får tilsendt.

Det går unna med vaksineringen av Drammens innbyggere. Daglig vaksineres inntil 2600 innbyggere i Drammenshallen. I løpet av neste uke får den siste gruppen, det vil si aldersgruppen 25-39 år, SMS med beskjed om å bestille time. Målet er at alle som er født i 2003 eller tidligere skal ha fått vaksine senest i uke 28. Det er derfor viktig at alle bestiller time så snart de får SMS.

På grunn av stor pågang på vaksinetelefonen til Drammen kommune, oppfordres alle som skal registrere seg til vaksine eller bestille time om å gjøre det på nett, og bruke lenken i SMSen du mottok.

Her finner du informasjon om koronavaksinering, inkludert lenke for registrering

Her kan du lese om status for vaksineringen i Drammen kommune

Les også: Alle som er født i 2003 får tilbud om vaksine

Gafikk som viser hvor langt man har kommet med vaksinering i Drammen BILDE: Vaksinebarometret viser at gruppe ni er planlagt ferdigvaksinert denne uka.