Beboere på Fjell får kortere vei når de skal teste seg for korona. Drammen kommune har opprettet en drop-in teststasjon i den gamle gymsalen på Fjell skole. Det er gratis å teste seg.

Onsdag 16. desember åpnet tilbudet om koronatest på Fjell. Det er den gamle gymsalen ved Fjell skole som skal benyttes. Adresse: Lauritz Hervigs vei 20, 3035 Drammen.

Følg skiltingen og ikke gå igjennom skolegården.

Åpningstider er fra kl. 13.30 til 17.00 mandag, onsdag og fredag. Bor du i kommunedel Danvik, Austad eller Fjell er det er bare å møte opp.

Fjell teststasjon holder åpent både 1. juledag og 1. nyttårsdag.

Brun/sort hus med inngang til koronatestsenter
BILDE: Den nye teststasjonen for korona er i den gamle gymsalen ved Fjell skole. Inngang mellom fotballbanen og gymsalen. Ikke gå igjennom skolegården.

– Oversikten over smitten i de forskjellige kommunedelene viser at befolkningen i Danvik, Austad og Fjell har et høyt smittenivå. Dette vet vi fordi folk i denne kommunedelen tester seg, og nå vil det altså bli lettere for dem å få tatt koronatesten. Det er også derfor vi prøver dette på Fjell først, for i en kommunedel med smitte vil gevinsten av økt testing kunne være stor, sier kommuneoverlege John David Johannessen.

Prøveprosjekt

Teststasjonen på Fjell er et prøveprosjekt.

– Dette er en satellitt til teststasjonen for korona som vi har på Sundland. Fjell teststasjon er et prøveprosjekt. Blir det vellykket vil vi vurdere å opprette flere satellitter for korona i kommunen, sier avdelingsleder for legevakten, Liv Kristin Nordal Mikkelborg.

Du kan også teste deg på Sundland

Vil du bestille time for testing, så benytt dette skjemaet. Benytter du timebestilling, er Sundland oppmøtested for å teste seg. Du kan også ringe korona-telefonen på 32 04 60 00. På Fjell er det bare drop-in.