Uke 7 sender Drammen kommunen ut brev til om lag 10.000 innbygger i aldersgruppen 65-74 år. Det er nå klart for at denne gruppen kan registrere om de ønsker vaksinen eller ikke.

personer med gule vester

Er du født før 31. desember 1955, vil du snart motta brev digitalt gjennom Altinn.no.

Dersom du ikke åpner det digitalt, vil det bli sendt deg per post etter ca. fire virkedager.

Kommunen oppfordrer innbyggerne til å åpne brevet i Altinn. Det vil sparer kommunen for både tid og ressurser.

Vaksinering - trinn for trinn

1. Motta brev
  2. Registrer om du ønsker vaksine eller ikke
  3. Motta SMS om timebestilling
  4. Bestille time til vaksinering
  5. Gratis vaksinering

Forventet vaksinasjonstidspunkt

Det er vanskelig å si eksakt når denne gruppen slipper til. Det er tilgangen på vaksine som bestemmer det. De i denne gruppen kan gjøre seg klare ved å gi tilbakemelding på om de ønsker vaksinen eller ikke.

– Vi jobber nå med vaksinasjon av gruppen over 75 år. Tilgangen på vaksine vil bestemme når vi kan starte på gruppen under, sier Kristina Vejlgaard, koordinator for vaksineringen i Drammen kommune.