Tirsdag åpnes dørene til det nye vaksinelokalet til Drammen kommune i Thams gate 5. Frem til nå har Drammen kommunes vaksinesenter vært på Gulskogen senter, men fredag stenges dørene der.

Mann monterer folie med Drammen kommunes logo på døra inn til vaksinesenteret i Thamsgate 5.
BILDE: I de gamle lokalene til Vinmonopolet på Bragernes åpner Drammen kommune nytt vaksinesenter tirsdag 18. januar. Her monteres kommunens logo på døra.

Den nye adressen for kommunens vaksinesenter vil være Thams gate fra tirsdag 18. januar. Lokalene ligger på bakkeplan under parkeringshuset Thams gate P-hus og ligger tvers over veien for kjøpesenteret Torget vest. Inngangen er i Rådhusgata.

Åpningstider ved det nye vaksinesenteret vil være litt ulik for de som kommer for drop-in-vaksinering for 1. og 2. dose og de som har bestilt time til oppfriskingsdose:

• Drop-in 1. og 2. dose: mandag-torsdag 10.00- 20.00, fredag 10.00-14-00
  • Bestilt time: mandag—torsdag 09.00-21-00, fredag 09.00-14.00

PS: Noen innbyggere har fått vaksinetime på Gulskogen etter 14. januar. Alle disse skal ha fått sms om ny time i det nye vaksinesenteret på Bragernes. Dersom du ikke har fått sms med ny time, kan du ta kontakt på vaksinetelefonen på 32 04 40 00.