Studenter i Drammen kommune som er folkeregistrert i en annen kommune, vil få tilbud om koronavaksine her dersom de ønsker det.

Dersom du er student og ønsker å få koronavaksinene i Drammen, ber vi om at du registrere deg i vårt vaksinesystem, så får du tilbud om time for vaksinering. I Drammen kommune er det ledige timer til vaksinering i uke 28.

Det er viktig at studenter takker nei til tilbud om vaksinering i sin folkeregistrerte kommune dersom de ikke kommer til å ta den der.

Folkehelseinstituttet oppfordrer i utgangspunktet alle studenter til å benytte seg av tilbud om første dose koronavaksine i den kommunen de er folkeregistrert, selv om det innebærer reise. Dette er den raskeste måten å få første vaksinedose. Men for alle som studerer i Drammen kommune, vil det altså være mulig å få vaksinen her også.

Husk det er viktig for best mulig beskyttelse å ta begge dosene.