Drammen kommune står i fare for å måtte kaste 1300 vaksinedoser. Har du ennå ikke tatt andre dose av koronavaksinen og det har gått fire uker siden første dose? Da bør du komme til Drammenshallen.

Mye av vaksineringskapasitet nå går med til barn og unge. Derfor blir tilbudet til dem over 18 år mindre fra uke 37.

Er du over 18 år og det er mer enn fire uker siden du mottok første dose, kan du enten bestille tid eller møte til drop in i Drammenshallen på disse tidspunktene:

• Torsdag 16. september kl. 19.00-21.00
  • Fredag 17. september kl. 09.00-14.00
  • Mandag 20. september kl. 13.00-15.00

Det er usikker når neste tilbud til aldergruppen over 18 blir. Drammen kommune vil bruke Drammenshallen vaksinering fram til høstferien. Deretter blir vaksineringstilbudet flyttet og åpningstidene blir redusert.

En del innbyggere har ikke møtt opp til avtalt tid for å ta andre dose av vaksinen. Drammen kommune står i fare for at mange vaksinedoser går ut på dato. Kommunen oppfordrer derfor de som skal ha dose to om å komme torsdag og fredag.

Mange i gruppen som skal få dose tre kan bestille time nå