Åpent hus med informasjon om brannen i Svelvik

Mandag kveld klokken 18.00 blir det åpent hus i Svelvik samfunnshus (Tømmeråsveien 3) i Svelvik sentrum etter brannen i natt hvor fire personer er savnet.

Politistasjonssjef Øyvind Aas vil være til stede på vegne av nødetatene for å informere om selve hendelsen, mens rektor Kim Flemmos ved Tømmerås skole vil informere om hvordan skolen jobber for å følge opp barna. I tillegg vil kommunalsjef for helsetjenester Vigdis Bjerke Jægersborg og virksomhetsleder Susanne Kjær ved Drammen legevakt være til stede for å informere om Drammen kommunes helsetilbud i forbindelse med slike hendelser.

Det vil også være psykologer og annet helsepersonell til stede i samfunnshuset i kveld, og de vil være tilgjengelige for dem som har behov for å prate med noen fagpersoner.

Både Berger kirke og Svelvik kirke er allerede åpne, og i Svelvik kirke vil Drammen kommune være til stede med helsesykepleier fra klokken 14.00. Kirkene stenger tidligst klokken 20.00 i kveld. Prest Audhild Kaarstad vil under møtet i kveld informere ytterligere om kirkens tilbud.

Bildet av samfunnshuset i Svelvik
BILDE: Fra klokken 18.00 blir det åpent hus i samfunnshuset i Svelvik.