Det er besluttet å åpne de kommunale kunstisbanene for uorganisert aktivitet fra og med fredag 8. januar.

Smittevernrådet i Drammen kommune har vurdert situasjonen rundt uorganisert aktivitet ved de kommunale idrettsarenaene og mener anleggene kan tas i bruk så lenge de ordinære smittevernreglene følges. For å bidra til at smittevernregler overholdes, og sikre en forsvarlig bruk, vil det bli satt inn eksternt vakthold som vil ambulere på anleggene.

Drammen kommune oppfordrer publikum til å vise spesielt hensyn til smittevernregler i sin bruk av de kommunale kunstisanleggene. Alle oppfordres til å ta hensyn både til seg selv og andre og påse at det holdes minst én meter avstand under utendørsaktiviteten.

Organisert trening gis samme adgang som tidligere ved at arrangøren sørger for at smittevernregler følges.

prepping av kunstisen på Marienlyst
BILDE: Marienlyst kunstisbane og de andre kommunale skøytebanene åpnes for publikum fra 8.januar.