Drammen kommune har ledig bod til leie på Bragernes torg. En bod som skal brukes til salg av blomster på Bragernes torg, og som igjen kan sette farge på torget.

Bragernes torg med blomsterboder
BILDE: Det er slik vi ønsker oss Bragernes torg: Et livlig blomstersalg. Nå kan blomsterhandlere leie boden og sette farge på torglivet. Foto: Birgitte Simensen Berg

– Det har jo vært lang tradisjon i Drammen med salg av blant annet blomster på Bragernes torg. Blomsterbodene ble satt opp i forbindelse med oppgraderingen av torget rundt 2003 og de ble forbeholdt blomsterhandlere, sier førstekonsulent, torg og utleie, i Samferdsel, vei- og parkforvaltning, Gry Hege Eng, og legger til:

– Blomsterbodene er et kjent, kjært og sentralt element på Bragernes torg, som er med å skape liv og ikke minst farger på torget. Det er blitt lagt godt merke til at det ikke har vært aktivitet der det siste året.

Nå er altså kommunen ute ettter nye leietakere som igjen kan bidra til at vakre blomster i alle farger kan sette sitt preg på det flotte torget.

Kommunen vil ha fellesvisning av lokalet torsdag 17. juni klokka 10.00. Anbefaler at interesserte deltar på denne før søknaden sendes.

Les kunngjøring om leie av blomsterbod på Bragernes torg her.

Tildeling skjer etter søknad og kommunen vil inngå leieavtale med den som kommunen anser som mest solid.

Søknad sendes: Drammen kommune, Samferdsel vei- og parkforvaltning, Postboks 7500, 3008 Drammen

Eller til kommunepost@drammen.kommune.no

Søknaden merkes «21/24594». Søknaden skal inneholde komplette firmaopplysninger, utvidet skattattest RF-1507 og beskrivelse av konseptet.

Søknadsfrist er fredag 16. juli 2021.