Natt til i dag var det brann i teltet som benyttes til koronatesting i Drammen. Men testingen fortsetter som planlagt.

- Brannen skal ikke ha noen betydning for testkapasiteten vår, så innbyggere som har behov for å bli koronatestet, kan henvende seg til legevakten som vanlig og bestille tid for testing, sier Anne Hilde Crowo som er kommunalsjef for helse i Drammen kommune.

Telt for koronatesting utenfor Fylkeshuset i Drammen
Bilde: Det ble ingen skader på ytterteltet og testing pågår som normalt.

Det er innerteltet som er mest skadet i brannen. Ytterteltet som benyttes til selve testingen, skal ikke ha blitt påført store skader i brannen. Drammen Teltutleie skal på befaring i teltet i løpet av fredagen og se på skadene. Deretter blir det vurdert hva som må gjøres av utbedringer av teltet som er skadet.

Planen for opptrapping av testkapasiteten går videre som planlagt, og det er bestilt et nytt telt, slik at det vil være to telt for testing når det blir behov for økt kapasitet.