Fra mandag 22. juni er det igjen mulig å ta seg en dukkert i innendørsbassengene, benytte seg av velværeavdelingen eller ta seg en matbit i kaféen ved Drammensbadet.

Drammensbadet innebad og sklier.
BILDE: Innendørsbassengene kan igjen benyttes til glede for store og små.

– Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss, og vi gleder oss masse til å se dere igjen etter alle disse ukene, sier Kristina Vinda, daglig leder ved Drammensbadet.

Allerede 15. juni åpnet treningssenteret, og nå åpner også resten av anlegget, med unntak av  utebassengene.

Drammensbadet vil ikke holde utebassengene åpne i sommer

Denne sommeren legger Drammensbadet opp til å ønske gjestene velkommen til å bade inne, og til å nyte sol og lek ute på et avgrenset område. Det åpnes for maks 300 gjester samtidig i hele anlegget. 

Se oppdatert informasjon og åpningstider i sommer på Drammensbadets nettsider.

Grundige forberedelser i forkant av gjenåpningen

- Denne situasjonen med restriksjoner har ingen av oss ansatte opplevd tidligere. Vi er åpen for tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss, sier Kristina Vinda. Vi ønsker fokus på trivsel, sikkerhet, renslighet og raushet.

Drammensbadet har gjort en grundig jobb både i forhold til kartlegging av bevegelsesmønster for de besøkende og merking for best mulig smittevern. De har også vært i tett dialog med Smittevernrådet i kommunen. Nye rutiner i forhold til vask av berøringspunkter og kontaktflater er innført.

Plakater og merking på blant annet gulv, skap og dusjer, skal bidra til å ivareta og minne de besøkende på å opprettholde godt smittevern og nødvendig avstand. Stoler og bord er satt opp med god avstand og skal ikke flyttes på. 

Rekke med skap på Drammensbadet
BILDE: Bruk kun skap merket med grønn runding for å ivareta avstand.

Ved besøk på Drammensbadet gjelder de generelle smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet. Det viktig å holde minst en meters avstand og holde seg hjemme om man ikke er frisk. Det vil være stasjoner med hånddesinfeksjon ved inngangen og spredt rundt på anlegget. Det oppfordres til hyppig håndvask/desinfisering.

Følg med på Drammensbadets nettsider og Facebooksidene til Drammensbadet for oppdatert informasjon.