Nå blir det lettere for deg som bor i nærheten av Krokstadelva og Mjøndalen å prøve elsykkel hjemme i 12 dager.

Bjørn Myhre Sport er nå med på ordningen til Drammen kommunes Elsykkelbibliotek. Ordningen er hittil vært driftet av elsykkelspesialisten Greenspeed på Strømsø, og er et spleiselag mellom Drammen kommune og Buskerudbyen.

Bjørn Myhre Sport medlem av Elsykkelbiblioteket
BILDE: Bor du i nærheten av Mjøndalen og Krokstadelva kan du nå prøve en elsykkel i 12 dager for 100 kroner hos Bjørn Myhre Sport, som nå er med i Elsykkelbibliotek-ordningen. Foto: Buskerudbyen.

12 dagers prøvetid for 100 kroner

Elsykkelbiblioteket låner ut elsykler til kommunens innbyggere. Du kan få med deg en sykkel hjem i 12 dager for kun 100 kroner, og får dermed prøvd den både til jobb og i fritida.