Endringer på nettsidene

Drammen kommunes nettsted, drammen.kommune.no, får om kort tid ny forside og noen mindre endringer på resten av sidene. Endringene skjer etappevis de kommende dagene og første endring kommer mandag 28. februar.

Om få dager vil innbyggere møte med drammen.kommune.no fortone seg litt annerledes enn i dag. Det er spesielt forsiden til nettstedet som endres.

Målet med omleggingen er å bedre brukeropplevelsen og løfte frem viktig innhold.

Endringene skjer etappevis de kommende dagene. Mandag 28. februar blir blant annet den øverste delen av forsiden (toppbanneret) forandret . Og frem til hele den nye forsiden er på plass, vil brukere av nettsidene måtte bruke lenken i den røde meldingen 'Søk i hele nettstedet' for å komme til søk fra forsiden. Søket på alle andre sider er plassert i toppbanneret.

• Hele den nye forsiden vil være på plass senest onsdag 2. mars.