Byens fysioterapeuter ønsker sine brukere velkommen tilbake førstkommende onsdag.

En nasjonal veileder om fysioterapeutenes arbeidshverdag foreligger mandag 20. april, og fra samme dato åpnes det opp for én til én-behandling. Pasienter som ikke er i risikogruppe vil gradvis kunne gjenopptas én til én-behandling fra 20. april.

Enkelte pasienter kan dermed nå få hjelp fra og med mandag, men de aller fleste må vente til onsdag, minst.

Fordi veilederen ikke foreligger før mandag 20.04, så kan ingen risikopasienter starte opp behandling før den foreligger og rutiner er sjekket ut. Svært mange av pasientene som går til fysioterapi er nettopp risikopasienter. I Drammen må disse derfor vente minst to dager til.

Gruppetilbud vil fortsatt være stengt.

Det må påregnes endringer av rutiner som følge av ny veileder, dette vil avtales direkte mellom pasient og terapeut.

Pasientreiser har også lagt ut råd og endringer på sine nettsider.

De kommunale fysioterapeutene starter fra 22. april opp igjen sitt én til én-arbeid mot de sykeste hjemmeboende.