Gratis inngang på Drammensbadet for elever på 4. trinn

Elever på 4. trinn i Drammen kommune får nå gratis tilgang til bassengene på Drammensbadet fram til sommerferien.

Barn som bader i et innendørs basseng
BILDE: Gratis tilgang til bassengene for elever på 4. trinn.

– Dette er et hyggelig tilbud som vi håper vil øke svømmedyktigheten for elevene på dette alderstrinnet. I pandemien har det ikke vært gjennomført tilstrekkelig med svømmeopplæring. Ledelsen ved Drammensbadet håper derfor at tiltaket kan gi en større oppnåelse av kompetansemålet for disse elevene, sier daglig leder ved Drammensbadet, Kristina Vinda.

Det hyggelige tilbudet gjelder fra 7. mars til 17. juni 2022. Barn som benytter tilbudet må framlegge et bevis for at de går på 4. trinn for å komme gratis inn, og de må være sammen med en voksen. Bevis for at de går på 4. trinn får de utlevert på skolen.

Badereglene tilsier at barna må ha med en voksen, som enten betaler for å bade med barna eller betaler tilskuerbillett. Den voksne skal ha oppsyn med barna de har med seg. Det anbefales 1 voksen per 3-4 barn - avhengig av om de kan svømme eller ikke. Se  gjelder baderegler for Drammensbadet.

– Vi har ingen barn å miste og vi ønsker at alle barn i kommunen skal lære seg å svømme. Dette er livsviktig kunnskap, sier Vinda.