Har du behov for helsehjelp etter brannen på Berger?

Hendelsen på Berger natt til mandag hvor fire personer mistet livet, har rystet hele lokalsamfunnet. Har du behov for oppfølging eller bistand fra kommunens psykososiale beredskapsteam, kan du ta kontakt med legevakten på telefon 116 117.

- Det er legevakten som koordinerer alle henvendelser om ulike former for helsehjelp og sikrer at ressursene brukes på dem som har behov for hjelpen. Så alle som har behov for hjelp, må ringe 116 117, sier kommunalsjef for helsetjenester, Vigdis Bjerke Jægersborg.

Politiet har sendt ut en pressemelding om at saken nå etterforskes som drap og brannstiftelse.

- Kommunen er orientert av politiet om utviklingen i saken. Dette er en sak som har rystet lokalsamfunnet, og jeg har sterk medfølelse med alle som opplever en veldig tung tid nå. For oss som kommune er det viktig at innbyggerne vet at de kommunale tjenestene er tilgjengelige for alle som har behov for helsefaglig bistand, sier ordfører Monica Myrvold Berg i Drammen kommune.

To personer som holder hender