Innbyggertorgene i de tidligere rådhusene i Mjøndalen og Svelvik åpner igjen for publikum mandag 17. august. Åpningstiden for alle Innbyggertorgene, også Bragernes, vil være fra kl. 09.00 - 15.00.

Gunnlaug Moen Hembery, Elin Tiller Kristoffersen og Ranveig Hushovd
BILDE: Gunnlaug Moen Hembery, Elin Tiller Kristoffersen og Ranveig Hushovd klargjør for gjenåpning og ønsker velkommen tilbake.

Begge innbyggertorgene har blitt pusset opp i sommer. De «nye» innbyggertorgene er klargjort for å kunne videreutvikles som møteplasser. Det vil være viktig å ha samarbeid med lokalmiljøet, idrett og frivillige organisasjoner og næringsliv i den videre utviklingen.

Mye er allerede gjort for å skape en dynamisk møteplass for innbyggerne. 1. etasje i det gamle rådhuset i Mjøndalen er åpnet opp og har fått sittegrupper, stå-bord og møterom. Publikums- PCer vil også komme på plass. Det er ny inngang på høyre side av tidligere inngang.

Sofaer og bord på knutepunkt Mjøndalen
BILDE: Innbyggertorgene skal utvikles til møteplasser for innbyggerne i kommunen.

Også i Svelvik ønsker man velkommen tilbake til omgjorte lokaler. De ansatte ved innbyggertorgene kan svare på generelle spørsmål og hjelpe deg med det du lurer på.

For å gjøre gjenåpningen trygg for både ansatte og besøkende, er det iverksatt flere smitteverntiltak og de ansatte vil påse at disse følges.

Etablerer og -kunnskapsrøver for salg, servering og -skjenking vil inntil videre kun være mulig å gjennomføre på Innbyggertorg Bragernes, Drammen rådhus. For å avlegge prøve, må du melde deg opp i forkant og få tildelt tid.

Åpningstider på sentralbordet

Fra mandag av er det ordinær åpningstid på sentralbordet igjen. Du kan nå kommunen på telefonnummer 32 04 00 00 mandag til onsdag mellom kl. 08.00-16.00, torsdag mellom kl. 08.00 - 17.00 og fredag mellom kl. 08.00 - 15.00.

Vi minner om at de generelle smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet fortsatt gjelder:

• Hold avstand
  • Vask eller desinfiser hendene
  • Hold deg hjemme om du ikke er frisk

Velkommen til innbyggertorgene!