Drammen kommune innfører betaling for medgått strømforbruk for lading av elbiler på kommunale ladeplasser.

Prisen er to kroner per kilowattime (kwh). Betalingen skjer via appen til Easypark.

Det blir også innført betaling på ladestasjoner på Dpark sine parkeringsplasser og i parkeringshusene i Blichs gate, Thamsgate og Grev Wedel plass.

Drammen kommune har nå oppgradert gamle ladere på Waagaardsløkka, Tinghustomta, Marienlyst, Jernbanegata og i Mjøndalen til såkalte fase to-ladere.

For ytterligere informasjon, se Dpark.no

Ladestasjoner i Grieffenfelds gate på Strømsø
BILDE: Drammen kommune innfører betaling for medgått strømforbruk for lading av elbiler på kommunale ladeplasser, som her i Griffenfelds gate på Strømsø. Alle foto: Birgitte Simensen Berg
Parkeringshuset som ligger på  Grev Wedels plass.
BILDE: Det blir også innført betaling på ladestasjoner på Dpark sine parkeringsplasser i parkeringshusene på Grev Wedels plass, i Blichs gate og Thamsgate.