Første søndag i advent nærmer seg og lys skal tennes på mange trær rundt om i kommunen denne helgen. Nissen er også invitert…

Juletre på Bragernes torg BILDE: Denne helgen tennes julegranen på blant annet Bragernes torg.

Lørdag 27. november:

Bragernes sentrum:

Det vil bli fakkeltog fra Grev Wedels plass fra kl. 16.30 og julegrantenning på torget fra kl. 17.00.

Fakkeltog

Det arrangeres fakkeltog fra Grev Wedels plass til Bragernes torg. Det blir fakler til de 300 første, men ta gjerne med egen. Det vil bli en stemningsfull vandring gjennom Gågata, der lystaket vil bli tent.

• Oppmøte på Grev Wedel plass senest 16.30
  • DIS synger
  • Oppvisning av Sirens Cheerdance Klubb

Julegrantenning

På torget blir det underholdning, tenning av den vakre grana og juletregang.

• Frelsesarmeen Hornorkester
  • Solo sang
  • Hilsen fra ordfører Monica Myrvold Berg
  • Lucia tenner treet
  • Juletregang
  • Nissen med hjelpere

Se Drammen.no for mer informasjon

Mjøndalen sentrum:

Drammen kommune og Handelsstanden i Mjøndalen inviterer til julegrantenning lørdag kl. 15.30. Det blir underholdning og gaver til barna, og flere av butikkene i sentrum holder langåpent.

Det vil bli åpning med sangen "Himmel på jord", videre blir det «BlimE-dansen 2021» med elever fra Krokstad skole som leder dansen, show med tryllekunstner og buktaler Erik Mogeno, juletregang med blant annet sang av "Galde jule" og  "På låven sitter nissen" , og kanskje kommer nissen.

Julegrana tennes av ordfører Monica Myrvold Berg.

Søndag 28. november

Svelvik sentrum:

Fra klokken 16.00 blir det julegrantenning i Kirkeparken i Svelvik. Det vil bli underholdning med Cool Funk og barne- og ungdomsgruppa til Den Gode Hensigt, samt musikkinnslag ved Svelvik musikkorps på kirketrappa.

Julegrana tennes av ordfører Monica Myrvold Berg.