Kommunen trenger tilkallingsvikarer til barnehager og skoler

På grunn av pandemien er det nå et stort behov for vikarer i skole og barnehage. Et mye større behov enn vanlig. Nå leter vi etter deg som er interessert i, og som liker å jobbe med barn og unge, og som nå har ledig tid og kan stille opp på kort varsel.

en ansatt og et barn leker og prater inne i barnehagen
BILDE: Hvis du liker å leke med barn og sette i gang aktiviteter ute eller inne, kan dette være jobben for deg.

Drammen kommune er altså på jakt etter deg som har ledig tid og kapasitet, eller deg som kanskje prøver å finne ut hva du vil bli? Eller kanskje er du permittert for tiden, og har anledning til å bidra i en kortere eller lengre periode? Jobben passer også for deg som har mulighet til å jobbe litt ved siden av studier, AFP-ordning eller pensjonisttilværelse.

- Vi går inn i en tid der vi forventer stort sykefravær på våre ansatte. Vi har derfor behov for å rekruttere vikarer som ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge, og holde våre barnehager og skoler åpne i denne tiden. Jeg håper det er flere der ute som opplever dette som meningsfullt og har mulighet til å bidra, sier Thomas Larsen Sola, kommunalsjef for barnehage og skole.

Variert hverdag

Hvis du har noen form for relevant utdanning eller erfaring, er dette selvfølgelig et pluss. Barnehagene trenger trygge voksenpersoner som kan være pedagogiske medarbeidere. Skolene trenger både lærervikarer og pedagogiske medarbeidere til skole/AKS/SFO. Som tilkallingsvikar vil du få verdifull arbeidserfaring i en variert hverdag i samspill med barn og unge der du deltar i lek og opplæring.

Hvis du liker å leke med barn og sette i gang aktiviteter ute eller inne, enten i skole eller barnehage, kan dette være jobben for deg. Kanskje har du en interesse, en hobby, noen fag du har studert eller praktiske kunnskaper du kan dele i samspill med barna? Her er det mulig å bidra med det du kan.

fire elever sitter på rekke på stoler og spiller  blokkfløyte
BILDE: Nå leter vi etter deg som er interessert i og som liker å jobbe med barn og unge, som nå har ledig tid og kan stille opp på kort varsel.

Ta kontakt

Det er mulighet for kortere og lengre vikariater, for å jobbe deler av dagen og/eller hele dager. Akkurat nå er det stort behov for vikarer, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du tror dette er noe for deg!

Her finner du stillingsutlysningene:

Har du spørsmål om barnehage? Kontakt Aina Midtskogen: 997 17 220
Har du spørsmål om skole? Kontakt Marion Prytz: 924 12 022

en ansatt i barnehage løper ved siden av et barn på trehjulsykkel ute på asfalt
BILDE: Ikke nøl med å ta kontakt hvis du tror dette er noe for deg!