Når gradestokken kryper nedover er det igjen tid for å finne frem skøytene. Marienlyst kunstisbane og Konnerud kunstisbane er nå åpne, til glede for store og små skøyteentusiaster. Etter hvert kan du også teste isen flere andre steder i kommunen.

Marienlyst kunstisbane
BILDE: Marienlyst kunstisbane

Finn frem skøytene, men husk nødvendig sikkerhetsutstyr, som hjelm. Har du ikke skøyter, låner en del klubber ut dette. Du kan også låne utstyr ved Mjøndalen utstyrsbase og Skattkammeret

Her kan du stå på skøyter

Marienlyst

Marienlyst er åpen for publikum fra kl. 10.00 – 22.00 på hverdager dersom det ikke er arrangement eller trening. Hele banen er opptatt under Drammens skøiteklub sine treninger tirsdager og torsdager kl. 17.45 –19.00 og lørdager kl. 09.00 –10.00.

Isbanen er også åpen for publikum lørdager kl. 13.00 –15.30 og søndager kl. 12.00 –15.00, dersom det ikke er arrangement.

Av sikkerhetsmessige grunner er det ikke tillatt å være på banen under vanning.

Konnerud

Konnerud kunstisbane er åpen for publikum/skoler fra kl. 10.00 til 15.30 på hverdager. Lørdag og søndag er det publikumstid fra kl. 12.00 til 15.00.

Kafeteriaen holder også åpent. Banen kan bli stengt dersom det kreves vedlikehold.

Se info på Konnerud ILs nettside eller Facebookside.

Her kan du også snart stå på skøyter

Det arbeides nå med oppvanning på Vassenga og Øren. Det ligger mye arbeid bak etablering av de ulike banene. Det er derfor viktig å ikke bruker isen før eventuelle sperrebånd er tatt bort, eller det gis beskjed om at isen er åpen. Baner kan bli stengt hvis det trengs vedlikehold.

Torgisen og Strømmbanen i Svelvik opparbeides etterhvert.

God tur på isen!