Nå kan du få byggesaksveiledning også på Fjell

Hvis du vurderer å bygge kan du få veiledning både via telefon og på flere av kommunens knutepunkter. Nå utvides tilbudet til også å gis på knutepunktet på Fjell.

Sist endret:

På Fjell treffer du kommunens byggesaksveiledere i samme bygg som barnehagen, ved siden av knutepunktet. Der holder også innbyggertorget til.

Tilbudet om byggesaksveiledning er beregnet på innbyggere som har en bygge- eller delesak som ennå ikke er sendt inn. Tilbudet er «drop in», så det er bare å komme innom!

Her kan du se når byggesaksveilederne er til stede på de ulike knutepunktene:

  • Knutepunkt Fjell: tirsdag kl. 10.00–14.00 
  • Knutepunkt Mjøndalen: tirsdag kl. 10.00–14.00
  • Knutepunkt Svelvik: tirsdag kl. 10.00–14.00
  • Knutepunkt Bragernes: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 12.00–1400

Du kan også få samme veiledning på telefon 32 04 00 00. Nummeret er bemannet mandag til torsdag mellom kl. 10.00 og 14.00.

Før du tar kontakt via telefon eller møter opp på et knutepunkt er det en del ting du bør ha sjekket eller satt deg inn i. Opplysninger om dette finner du på siden Kontakt byggesak.

Har du en byggesak til behandling?

Har du en søknad som er til behandling, kan du treffe saksbehandleren din på telefon mellom kl. 12.00-14.00 mandag til torsdag. Ta kontakt via telefon 32 04 00 00. Husk å ha navnet på saksbehandler og byggesaksnummeret klart.

Slik kan du finne nyttig informasjon selv

Du finner mye nyttig informasjon om bygging og byggesaker på kommunens nettsider, inkludert arkiv over alle byggesaker i kommunen. I arkivet kan du finne vedtak, tegninger og andre dokumenter for din eiendom.